fredag 3. desember 2010

Tovet jentekjole og heklet teppe

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her. :)

Julen nærmer seg og jeg skulle egentlig vært i full sving med kakebaking, julegaveshopping og husarbeid. Men ryggen er ikke helt samarbeidsvillig for tiden. Så da sitter jeg i godstolen å stikker og hekler.

Er ferdig med dette lekre teppet fra drops design:
http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=120&d_id=3&lang=no
Jeg kommer til å hekle på ett par rader til, da jeg kan tenke meg å ha det litt lenger. :)Har også strikket en del kjoler i år. Hadde lyst å lage en tovet variant nå til den kalde årstiden. Den er strikket i Mor Aase- og Sportsgarn. På bilde ser dere kjolen før og etter toving. Før den ble tovet passet den til 12åringen i huset, etter toving er den perfekt til min lille femåring :) Dette var ett utrolig artig prosjekt som gikk kjempefort å strikke. Oppskriften er gratis og ligger på Ravelry:


Ha ei strålende helg alle sammen! :)

Psssst, i dag er det tilbud på Promaker-tusjer på Staples.
Jeg kan vel si det sånn att det gikk noen lapper der ja. ;)

5 kommentarer:

 1. Så dyktig du er til å strikke og hekle ;) Håper du legger ut bilde av Promakers produkta dine også;) Og tusen takk for koselig kommentar i bloggen min, jeg var også innom Staples men klarte å kjøpe tre tusjer jeg hadde fra før!!!

  SvarSlett
 2. Kjempe fint alt sammen. Pleddet ble jo bare lekkert. :)

  SvarSlett
 3. Så flott pleddet ditt er! Har akkurat begynt på det samme mønsteret, men jeg bruker gråtoner og litt tynnere garn. Må bruke opp restlageret vettu ;) Nydelig i blått da =)

  SvarSlett
 4. Jeg er veldig fornøyd med det. Deilig pledd, og rimelig raskt å lage! Tenker det blir kjempefint i gråtoner! Gleder meg til å se ;-)

  SvarSlett