mandag 21. februar 2011

Pia's påskegenser

Når jeg først hadde frisket opp igjen oppskriften, så strikket jeg like godt en genser til i samme slengen. Hadde noen nøster med knall gult fritidsgarn liggende, og nå har Pia fått seg påskegenser også ;)

Strikket denne litt lenger under buken, og nå lå den mye bedre på.

Kjenner att lysten til å strikke kjoler begynner så smått å komme tilbake. Kansje på tide å sette det siste tenkte prosjektet ut i live. Alltid like spennende å se om det blir sånn man tenker.

Ha en nydelig dag! Her skinner solen i dag også, og jeg skal prøve å gå en liten tur med hundene. Så får vi se hvor lenge ryggen holder.

10 kommentarer:

 1. hihi, søta :)Nå er hun klar for påskefjellet :)Du er flink :)

  SvarSlett
 2. Så søøøøt, da.. Blir nok fin i påskefjellet med denne på :-)))

  SvarSlett
 3. Kjempe fine hundegensere du har strikket! ^Kjenner det er litt synd at jeg har en stor Golden med myyye pels som ikke trenger slike flotte gensere:=)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei, var på leting etter oppskrift på hundegenser, og så ditt kommentar om at din "golden" ikke trenger genser.
   en slik langhåret hund blir jo også (som alle andre hunder? veldig skitten i våt vær. da er det kjempebra med genser. den behøver ikke å være tykk, men hjelper veldig bra mot det værste sølet :)

   Slett
 4. Karisma er kjempe godt. Det er 100% ren ny ull, men det er mykt og virker lett, så det jeg strikker/hekler blir veldig lett og mykt. Og det kommer i sååå fine farger;) Jeg er blitt veldig glad i det garnet. De har tilbud på det nå, på strikkenett;) hint hint (20 kr nøstet)

  SvarSlett
 5. Så flott Chinese Crested! Moren min har en liten naken. Hun pleier å strikke med halefeste og både vofs og eier er fornøyd med det. Så er verdt å prøve. :)

  SvarSlett
 6. Ja nå kan påska bare komme! Kjempesøt både hund og genseren!

  SvarSlett
 7. Så fin den var!! Blir bra i skisporet!!

  SvarSlett