onsdag 23. februar 2011

Spindolyns i posten

I går kom endelig spindolinene som jeg bestilte fra Knitting Any Way De er så fine! Gleder meg til å bli kjent med dem. Har prøvd å spinne litt med den største av de. Litt uvandt, jeg syns på en måte den hjemmelaga spinnte lenger. Men det er sikkert bare en vanesak. Har ikke spunnet så mye i det siste. Kjenner det godt i skuldrene når jeg holder på med dette. Så jeg får ta det litt pø om pø. Må iallefall lage nok garn så luen min blir ferdig..hehe

Vakre ikke sant?


Jentungen skal i selskap i dag også, så i går kveld ble det strikket enda en bursdagshals :)
Strikket i dobbel Nepal, 26 masker på pinne nr 10. Den ble veldig fin i størrelsen, og utrolig myk og god. Nå tror jeg att jeg endelig har truffetHa en nydelig dag!

7 kommentarer:

 1. Oi, skal du spinne selv? Imponert jeg...strikker ikke altså men kom fra Casa og så du hadde oppdatert bloggen ;) Utrolig mye lekkert du strikker! Jeg har svigermor til å gjøre det for meg, det renner på med bestillinger ja

  Klem
  maria

  SvarSlett
 2. Flott hals og spennende spinneprosjekt. Det har jeg aldri prøvd meg på!

  SvarSlett
 3. Så fine de r. Har lurt litt på å forsøke meg på dette, men er det hardt for armene så.....

  SvarSlett
 4. Kjempefine! =)
  Det tar nok litt tid før du finner en arbeidsmetode og arbeidsstilling som fungerer for deg og for den fiberen du spinner. Jeg synes det fungerer best for meg om jeg sitter i sofaen og har spindolynen mellom låra nede mot knærne - og vinklet på skrått ut mot venstre. Jeg har fiber i venstre hånd og drafter og snurrer med høyre. =)

  SvarSlett
 5. Hei! Tusen takk for besøk og flotte kommentarer på bloggen min! Ble så glad! :)

  Javisst er disse jakkene med forkortede rader flotte! Jeg har lært grunnoppskriften av min mor som lærte det på husmorskole på 70-tallet, men jeg har hentet mye inspirasjon i fra Myk Start-boka (Langhelle) og så så jeg en variant i Strikk til Nøstebarn (Gregersen/Breistein) - men Myk Start-versjonene er penest - syns nå jeg. :) Det som er så flott med disse jakkene er at de kun strikket rett og så strikkes den i ett også! :)

  SvarSlett
 6. så fin hals, den så veldig god ut. Spinne selv også da gitt, det tror jeg ikke jeg hadde klart

  SvarSlett
 7. Takk for koselig besøk i bloggen min!
  Gler meg til å følge med på spinninga, so eg velge å følge bloggen din eg :D

  Masse spennande her- fekk lysst å prøve meg på både halsen og dei kule luene!

  Ha ei fine helg:)

  SvarSlett