onsdag 16. mars 2011

Sommerkjole strikk og nydelig vær

Nå nærmer våren seg med stormskritt! De siste dagene har vi hatt nydelig påskevær. Snøen smelter sakte men sikkert og mange insekter hva våknet fra vinterdvalen. Fuglene kvitrer henrykt og de har begynt på reirene sine. En deilig tid vi går i møte nå!

Mens vi venter på sommeren kan vi drømme oss vekk i disse bildene, av favorittplassen i hagen min. Her har det blitt konsumert en del te oppgjennom årene. Langs kanten vokser det villjordbær til glede for meg og ungene. :)Er godt i gang med sommerkjolen til jentungen. har foreløpig døpt den Sommerfugl kjole. Irriterer meg grønn over garnet. Det er alt for mye tvist (det er ubalansert) i det, og det må snurres opp hele tiden. Har fått noen masker med vridning i også, så det er ikke så jevnt og fint strikket heller. Skal aldri strikke med dette garnet igjen det er iallefall helt sikkert!Her ser dere hvordan tråden snurrer seg. Syns dere kjolen ser liten ut? Tanken er att den skal være ganske tettsittende i overdelen, og jeg har ei veldig tynn jente. ;) Skal straks begynne å øke ut til skjørtet nå. Har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg vil ha den over skuldrene enda, og jentungen vil helst ha den som topp..hihihi Men her er en smakeprøve på hvordan den kommer til å se ut:Har enda en kjole på tegnebrettet...har visst helt kjoledilla jeg!


Ha en strålende dag! Koselig att du stakk innom!!


12 kommentarer:

 1. For et irriterende snurregarn =\ Første gang jeg prøvde å dele et garn for å få tynn tråd strikka jeg av begge endene samtidig med at jeg delte, og brydde meg ikke med å snurre opp tvinnet først. Da sokkene var ferdige vrei de seg faktisk en halv omgang! Helt utrolig hvor mye skade snurr på tråden gjør altså!

  Begge kjoletegningene dine ser flotte ut da, så jeg håper ikke garnet ødelegger for deg =)

  SvarSlett
 2. Så irriterende med et slikt garn. Er helt sikker på at kjolen kommer til å bli lekkeer allikevel. Så deilige sommerb eilder du har lagt ut. Godt å tenke på at en går mot sol og varme får en håpe :-)

  SvarSlett
 3. Tuuusen takk for stemmen på Strikkere. Måtte jo inn og sjekke bloggen din også da når det viste seg at du kjenner Annki du også. OG ble jo gledelig overasket over at du følger bloggen min nå. Slenger meg på og følger din eg og nå. MYE spennede og følge med på her. Likte VELDIG godt pulsvarmerene dine !
  Ha en stråååålende fin dag videre å kos deg masse ;) Anja og Kjell propell

  SvarSlett
 4. Kjolen blir nok en kjempefin sommerkjole!! Men hvilket garn er det du strikker den i? Litt nysgjerrig siden du sier at tråden tvinner seg hele tiden :P

  SvarSlett
 5. Tusen takk! Den strikkes i Muskat fra Drops. Skal aldri mer strikke med det garnet iallefall.

  SvarSlett
 6. så kjedelig med garnet. men kjolene ser utrolig flotte ut. du er flink

  SvarSlett
 7. Gale damen har jammen enda flere kjoler på gang! :) Så spennende!

  Og hagekroken din så ut som en hel liten hagedrøm :) Begynt å drømme om frø og blomster jeg også :)

  SvarSlett
 8. Blir skikkelig i kjolemodus av å se de flotte tegningene dine. Har lyst til å hekle eller strikke meg en kjole i bomullsgarn, men skjønner jo at jeg ikke skal bruke muskat iallefall. Blir deilig å se blomsterhagen til våren :)

  SvarSlett
 9. Kjolen blir nok kjempeflott! Fine tegninger. Mmh, jeg har hekla et helt dobbelsengeteppe i muskat, og hadde aldri problemer med at garnet snurra seg, heller ikke de gangene jeg har strikka kluter i dette garnet. Kjedelig det fungerer dårlig for deg

  SvarSlett
 10. Kansje det var bare dette partiet, det var jo på tilbud. Ble litt bedre når jeg tok tåden inne ifra nøstet, men det snurrer seg fortsatt.
  Takk for tipset Pakkalakka! =)

  SvarSlett
 11. Så spennande, men irriterande med slikt garn! Drøymer meg vekk i hagen din. ;)

  SvarSlett
 12. Så flink du er som designer egne kjoler! Blir spennende å se ferdig resultat :)

  SvarSlett