torsdag 10. mars 2011

Garn i lange baner!

Bestilte garn fra Strikkenett før vinterferien, og snakk om god service! Pakken var i hus innen det var gått 5 dager, og jeg fikk med ett gratis oppskrifthefte også! Og jeg oppdaget til min glede oppskriften på en vest jeg har kjøpt garn til i det heftet!! Har hatt litt printertrøbbel i det siste så det passet utmerket.

Fikk bestilling på pulsvarmere og hals i sort....og den fargen hadde jeg utrolig nok glemt å bestille! Så da ble det en tur på strikkebutikken igjen, og det er farlig det... Har tegnet en barnekjole som jeg så for meg i lys gult og aprikost bomullsgarn.så da ble det med litt til hjem fra butikken siden de hadde tilbud på akkurat det garnet jeg hadde sett for meg...FLAKS! Men nå er kontoen tom og jeg har garn for resten av året......tror jeg ;)


Har noen nieser som ønsker seg kjoler i bursdagsgave, så noe av dette ender nok opp som kjoler =)


Masse deilig alpakka, nepal, eskimo, kidsilk og delightDiv bomullsgarn.

Her er det fantastisk vær i dag! Nysnø og strålende sol!!!!
Det er bare å NYTE!

Ha en vidunderlig dag!

9 kommentarer:

 1. Wow.....her var det mye deilig garn ;o) Kos deg masse med herlighetene Susan . Gleder meg til å se alt det flotte du skal trylle frem av dette ;o))

  SvarSlett
 2. Blir jo helt misunnelig av alt det deilige garnet du har kjøpt. Ja, du har mye flott garn der iallefall. Gleder meg til å se alt du kommer til å trylle frem :)

  SvarSlett
 3. Så herlig med masse nytt garn, ser veldig fint ut! Jeg ble litt misunnelig nå, jeg prøver å bruke opp noe at det jeg har liggende...

  SvarSlett
 4. Gå 'ta banen!! Jøss før garnmengder på en gang! :) Helt heerlig! Og med den produksjonshastigheten du har skjønner jeg det må handles inn i stort ja! :)

  SvarSlett
 5. Så mye lekkert! *milde garnhimmel* =)

  SvarSlett
 6. Oioioi! Så masse deilig garn:) Du får nyte lageret mens du har det;)

  SvarSlett
 7. Aaiai!! Så mye flott garn! Gleder meg til å se resultatene :)

  SvarSlett