lørdag 8. januar 2011

Første Nessie ferdig :-)

Dette var ett kjekt prosjekt å strikke. Det blir nok lagd flere slike!
Garnet hadde litt korte fargeskift, og det var store kontraster i det. Med lilla og oransje som komplimentære farger. Herlig å strikke med litt farger igjen, men sjalet ble kansje litt vel fargerikt..hihi

Har en idè for sjal nr 2 allerede, og det kommer til å bli helt annerledes. Skal bestille med Kauni garn også, og da blir det flere flerfargede Nessier.

Her er noen bilder, inspirert av Pakkalakka :-)Fikk litt panikk for å gå tom for tråd, så fellingene på de siste omgangene er ikke etter oppskriften. Hadde igjen litt garn, så det kan hende jeg kunne fulgt oppskrifta litt lenger. Felta av på en ny måte denne gangen. Brukte heklekrok nr 5, og det gikk superfort å felle av alle disse maskene! Denne metoden kommer jeg definitivt til å bruke flere ganger. Fellingen ble løs og fin. :-)


Ha ei strålende helg!

7 kommentarer:

 1. Knæsj Nessie! Du kommer til å synes i by-bildet gitt ;-) Jeg har en Nessie-pause nå - etter den tredje... *knis* fort gjort å bli hekta!

  SvarSlett
 2. Så flotte farger på nessie skerfet. Takk for tips om tunika/kjole oppskriften. Den er bare helt super. er godt i gang med nr 2:)

  SvarSlett
 3. Stilig !! Herlig med farger da :D Sikkert artig å strikke :)

  SvarSlett
 4. SÅ flott...

  Kan jeg låne bildet av Nessien din? Jeg lager et Nessie innlegg i bloggen min. Trener noen bilder til inspirasjon :)

  SvarSlett
 5. Går fint det, hvis du linker til bloggen min under bildet. =)

  SvarSlett
 6. Selvfølgelig linker jeg... TAKK :)

  SvarSlett