torsdag 13. januar 2011

Ups, jeg gjorde det igjen

Har fått kjolestrikking på hjernen, så enkelt er det bare. Klarer ikke å legge det fra meg. Ser så mye fint rundt forbi...og da må jeg bare eksprimentere med det, og få det ut av systemet. Sånn er det bare!
Tok meg en tur på Lappestua i dag, og handlet med meg litt garn hjem. Jeg har blitt så fasinert av den Crazy-kjolen og fargesammensetningen i den. Så nå skal jeg strikke meg en kjole til, inspirert av Crazy-kjolen. Den skal strikkes i dobbel alpakka fra Drops på pinne 5 1/2. Så da regner jeg med den går fort å strikke og att den blir god og varm.

Herlige farger ja:


 Dette skal bli kjole til ene snuppa. I Nepal fra Drops på pinne 5.


Er så smått i gang med lavkarbokostholdet. 4 dagen i dag, og det har gått over all forventning. Har jo vært så trøtt, uopplagt og tiltaksløs de siste to mnd. Men allerede nå så merker jeg att energien og humøret er på vei tilbake! Håper det fortsetter sånn!!!
Gårsdagens lunch: Gresk salat med masse fetaost, avokado og div annet snacks, proteinbrød med ost og skinke. Det var fantastisk godt! =)


Ha en vidunderlig dag! :)))

2 kommentarer:

 1. Er så gøy å følge med bloggen din! Får kjempelyst til å lage noko sjølv også. Har nettopp kjøpt ny symaskin, så det skal nok blir forskjellig etterkvart.

  Flott at du har kome godt i gong med lavkarbo. Laga bacalao og foccaciabrød i dag. Begge lavkarbo. Var kjempegodt :-)

  SvarSlett
 2. Takk Mildrid! Kjekt att du blir inspirert! =)
  Gleder meg til å se hva du tryller frem med symaskinen!

  Mmmm hørtes veldig godt ut! Hva hadde du i baccalaoen istedenfor poteter? Var det det foccaciabrødet jeg sendte deg link til du prøvde? :-)

  SvarSlett