tirsdag 25. januar 2011

Kjole nr 6 på pinnene :-)

Nå er det en stund siden jeg oppdaterte her inne.  Har hatt en litt tung uke, men jeg håper det bedrer seg snart. Det har gått litt tregt med meg denne gangen siden formen ikke har vært så bra etter att jeg begynte med trening hos fysioterapauten. Blir helt utslått i flere dager etterpå. Med store smerter i ryggen, hodepine og tretthet. Kjenner att jeg begynner å bli frustrert. har fått time med ortoped for å få en skikkelig undersøkelse av hele ryggen. Men det er ikke før om en mnd. Håper de finner noe....for å gå sånn i lengre tid det ser jeg ikke noe lyst på. Har gledet meg til å stå masse på ski i vinter, men sånn som det er nå så klarer jeg knapt å følge snuppa i barnehagen. huff, nå ble det litt mye klaging her...beklager.

Fikk strikket litt på kjolen min i helga, så jeg har nå kommet ett lite stykke på vei. Strikker samme mønster som på den siste kjolen til snuppa. Likte det så utrolig godt. Har forandret litt på fargene da. ;-)


Planen er å hekle hvitt rundt halsåpning og muligens ermåpningene...hvis ikke jeg tar lysebrun der.


Ett lite detalj bilde ;-)
Skal prøve å legge inn en grundig beskrivelse når jeg er ferdig med denne. Men det er perlestrikk i bryststykket, så er det vanlig vrangbord i livstykket, men alle rettmasker er en farge, mens vrangmaskene er strikket i striper i andre farger. Så kommer stripene. Første sett har jeg strikket med fem omganger i hver farge. Vrangomgang i fargeskiftet. neste stripesett har 10 omganger, og de siste får 15 tror jeg. Jeg må se hvordan det blir underveis.


Ha en strålende dag!

4 kommentarer:

 1. Flott kjole igjen fra deg Susan ;o) Du er jo rene kjolestrikkemaskinen. Her sliter en annen med kjole nr 1, også har snart masseprodusert ;o)) Synd å høre at du sliter så ille med kroppen. Kjenner meg jo igjen, men er så heldig at jeg fikk operert ut prolapsen, og er helt kvitt smerter. Det er ikke noe godt å gå rudnt med den følelsen du har, håper de klarer å hjelpe deg så fort som mulig. Klem

  SvarSlett
 2. Nummer 6??? Jeg var virkelig kommet ut av tellinga ja, ikke lett å holde følge med deg altså *ler*

  Og godbedrings-klem til deg, ikke noe gøy når kroppen ikke virker

  SvarSlett
 3. Tusen takk dere to! =) Det varmer i hjertet. <3

  Hadde visst kommet ut av tellingen jeg også, trodde det var den 5. Men jeg hadde jo glemt å telle med den jeg laget til meg selv...hihihi

  SvarSlett
 4. Den sjette!!!! Utrolig flink du, og de er jo så flotte.

  SvarSlett