torsdag 3. november 2011

Nå scrapper vi litt igjen!

Etter litt surfing på nettet så fikk jeg inspirasjon til å scrappe igjen! Tankene hopper fra det ene til det andre for tiden. Har blitt lite strikking med meg i det siste, men jeg er ferdig med siste ekspriment. Ble ikke helt sånn jeg hadde tenkt, fordi jeg gikk tom for tråd. Skulle bare strikke opp litt rester. Så her må det til med litt hekling før det vises fram.

Har fått dilla på å lage minialbum! Lager de helt fra bunnen. De er laget av konvolutter som bindes sammen og kles med papir. Er ferdig med ett og nesten ferdig med nr to. Sliter litt med pyntingen på det for jeg likte papirene så godt..hihi
Her kommer bilderas fra album nr 1:
sulamessa 041sulamessa 042
Her er forsiden på albumet. Har lite pynt her, men en ramme til å sette bilde i. Mulig det blir mere pynt etterhvert. Laget ryggen litt for bred så jeg kommer nok til å ta opp igjen det.

sulamessa 043sulamessa 044
sulamessa 046sulamessa 045
Side en og to. På side en er det en minialbum som er laget av ett 12 x 12 ark. Her er det plass til mange bilder. i tillegg er det to fotomatter og plass til stor tag i konvoluttlommen. På side to er det ett marianne design fulgebur og div blomster. Liten tag i lomme, der er det plass til bilder eller flere tager. Stor tag i konvoluttlommen med plass til bilder og tekst.

sulamessa 047sulamessa 048sulamessa 049
Side 3 og 4. På side 3 er det plass til bilder på selve siden. Og tekst og ev bilder på de to tagene i skrålommen. Enkelt pyntet med blonde og papirblomst.
På side 4 er det festet enda en minialbum med 12 sider for bilde/ tekst. Stor tag i konvoluttlommen.


sulamessa 051sulamessa 052sulamessa 053sulamessa 054
Side 5 og 6. Side 5 har plass til store bilder, der er det også festet en flapp med plass til små tagger. Stor tag i konvolutten. På side 6 er det enda en slags minialbum med 8 sider til bilder/ tekst. Stor tag i konvolutten.

sulamessa 055sulamessa 056sulamessa 057sulamessa 058
Side 7 og 8. Side 7 er også en flappeside med tre tagger og plass til store bilder.
Side 8 har fått ett kort på seg med plass til 3 bilder og tekst. Stor tag i konvolutten.

sulamessa 059sulamessa 060
Side 9 og 10.  På side 9 er det festet ett sliding kort med plass til 3 bilder. På side 10 er det en rund fotomatte med rund tag bak. Stor tag i konvolutten.

sulamessa 062sulamessa 063
Side 11 og 12. Side 11 har også fått en flappelomme med plass til tag, stort bilde på siden og liten fotomatte på flappen. Side 12 har en blondelomme med 3 små tag. Plass til stort bilde på arket. Også her er det stor tag i konvolutten.

sulamessa 066sulamessa 068
Noen detaljer fra albumet.

Har også meldt meg på en TAG along inne på Casa forumet. Har eksprimentert litt med teknikker. Det er så mye nytt nå i forhold til når jeg scrappet for noen år siden. Masse nye produkter, stilarter og ikke minst blomster og pynt. Det er mye av det jeg ikke liker merker jeg. Bildene er ikke i fokus lenger på mange LOer, de drukner i pynt, maling og annet. Men det kan jo være en vanesak, og det er mye jeg ikke har prøvd enda.
Vel jeg har laget tre TAGer.

Nr 1
tag 005
Selvtegnet jente, farget med prismacolores og distresset…ble litt for mye. Pynt er to blomster som er en blanding av nille og papir roser. Svirler fra Quick cutz.

Nr 2
tag2 119
Hvitt papir som er distresset og sprayet med glimmermist i forskjellige blåtoner. Stemplet med samme farge som distressingen. Sommerfuglen er stemplet og embosset med orange embossing. Blomsten er en prestekrage fra nille som er malt og embosset. En glimmermistet prima i midten og en liten bling som er farget orange med promaker.

Nr 3
tag2 127
Denne skal til Asil inne på Casa. Den er laget av hvit kartong som er embosset i Cbuggen. Distresset i rosa, turkis og brunt, sprayet med MASSE glimmermist i samme fargene. Har festet på ett bilde i vintage stil, tre blomster fra prima som er glimmermistet og distresset. Teksten som står på de opphøyde firkantene er: Knowing yourself is the beginning of all wisdom. Har festet på noen blonder som også er glimmermistet og distresset.

Siden jeg ikke har scrappet på så lenge så måtte jeg søke litt på nettet for å finne inspirasjon til taggene. Det fantes ikke glimmermist og knapt nok tag sist jeg drev med scrapping..hihi Har brukt denne tutorialen til å lage tagen. Tok med sitatet også siden jeg likte det så godt!

Phu…det var alt for i dag. Tror jeg må begynne å blogge oftere!

Ha en super dag! ~ Susan

5 kommentarer:

 1. Så dyktig du er. Fantastisk album:)

  SvarSlett
 2. For et fantastisk nyyydelig album. Og ekstra morro er det jo når man lager dem selv. Holder du kurs ;o)

  Diesene jeg har brukt rundt hjørnene på esken inne hos meg er fra spellbinders. Det er 3 stk i pakka. Den er kjempefin...

  Klem :o)

  SvarSlett
 3. Jeg må si meg enig med de to overstående: fantastisk album! Jeg er imponert! Så mange små detaljer, så mye "puttel" :)

  SvarSlett
 4. For et lekkert album. Utrolig med arbeid du må ha lagt ned i dette.

  SvarSlett
 5. Fantastisk å komme hjem fra ei vanvittig helg i Oslo, der Ålesund tok hjem gullet, til sånne herlige kommentarer! Tusen takk alle sammen!! :)))

  SvarSlett