tirsdag 29. november 2011

To nye minialbum

Dette skal bli gaver til to gode venninner.

Albumene er laget helt fra bunn. Jeg har brukt Tim Holts Barouqe die for å lage sidene i albumen. Trykket de først ut i kartong fra tomme frokostblanding og ris bokser. Jeg hadde lyst å prøve å bruke en hel serie papir i disse albumene så jeg kjøpte en blokk med papir i designet Le Chateau Collection fra KaiserCraft. Blokken var i str 6 x 6. Jeg syns dette papiret var aldeles nydelig! Perfekt til sånne prosjekter. Det gikk utrolig fort å stanse ut sidene, da denne diesen trykker  både 5 og 6 og sikkert flere ark i slengen...sånnt liker jeg!

Jeg brukte ikke så mye av die cutene som fulgte med i blokka i disse albumene, det hadde jeg egentlig planer om å gjøre. Gamle bilder ble scannet inn og printet ut i sepia for å passe til papiret. Laget albumene ganske enkle uten for mye dill dall. Fikk brukt opp masse gamle primablomster i farger som jeg ikke har brukt så  mye før. Det var deilig å scrappe andre farger nå, merket att jeg ble litt lei av rosa og lilla på slutten av de andre albumene.


Har tatt bilde av begge albumene samtidig. De er omtrent helt like, og det ene viser de skjulte tingene!


Forsidene: Venner for livet er tittelen.
Enkelt pyntet med blomster fra Wild Orchids Craft. Tittel og blad fra QK
Enkle lukking med bånd og borrelås.


Fra siden, passelig tykke og ikke så mye spriking.

Side 1 og 2. På side 1 er det festet to tager som er brettet, disse danner ett ¨hjerte¨når de åpnes. På sidene er det festet vers av diktet Venner for Livet. Ett bilde i midten. Det er også en tag i en lomme under bildet. Den glemte jeg å ta frem når jeg tok bildet. Blomster og bling fra Prima.

På side to er det ett bilde som er festet på en spellbinders die. Denne er embosset og distresset. I en lomme bak denne er det en tag i samme diecut, med bilde på den ene siden og dikt på den andre.


På side 3 er det en lomme med fin tekst om vennskap, bak denne ligger en liten folder med 3 bilder, dikt og stempel med tekst. Blonde fra Wild Orchids Craft, den er glimmermistet i blått og brunt.

På side 4 er det bare ett bilde, tre prima blomster, bling og en tekst tag fra papirserien.

Side 5 har ett dikt med ett bilde over. Pyntet med primablomster og halvperler

Side 6 har to bilde, pyntet med primablomster og halvperler.

Det andre verset i diktet er på side 7, samme løsning med bildet. Bling og blomster fra Prima.

Side 8 har bilde med lomme bak, der er en tag med en liten personlig julehilsen inni. Blomster og bling fra Prima.


Side 9 har en liten folder på seg, med to bilder og dikt inni. Lukkes med en sløyfe og borrelås. Blomster og bling fra Prima.

Side 10 har ett bilde og en liten vennetekst. Blomster og bling fra prima.


Side 11 har bilde, blomster og bling fra Prima.
Side 12 har en liten folder på seg, med to bilder og vennedikt. Lukkes med perleblonde kjøpt på Familieminner, den andre blonden er fra Wild Orchids Craft. Blomster fra Prima.

Bildene er redigert bort så ikke de kjenner seg igjen i tilfelle de titter innom bloggen min ;-)

Denne diesen tror jeg er den jeg har brukt mest av alle jeg eier. Har virkelig fått helt dilla på å lage minialbumer. Får se om jeg lager en LO i morgen. Det var en utfordring jeg hadde lyst til å prøve meg på inne på scrappeland.no

Ha en fin dag alle sammen!

3 kommentarer:

  1. Igjen er jeg helt imponert hva du får til! Så nydelige hjemmelagede album! Du har 2 heldige venninner:)

    SvarSlett
  2. Herlighet å fine... De var lekre. Heldige venninner du har:)

    SvarSlett
  3. Så utrolig lekre!! Heldige de som får disse.

    SvarSlett