onsdag 19. oktober 2011

Årets gullnøste hos Norsk Strikkeforum!

Jeg er så glad!!! Jeg ble kåret til Årets produkt og Årets strikker i Norsk Strikkeforum
Tusen takk til alle dere som stemte på meg!! Setter stor pris på dette!
Var litt spent på hva alt dette betydde, og i dag så dukket denne søte pakken opp i posten:Her er det to nøster med Norsk Strikkeforum Button, Ice Yarn Cream Gold, grønt sløyfeband, rosa paljettband, grønne perler og rosa roseknapper! Tusen takk papirkurven og alle dere andre! Kjempekos å få pakke i posten! =)


I går hadde jeg bursdag også, og da fikk jeg overraskelsesbesøk av en venninde og hennes familie! Fikk pakke tom, så utrolig overraskende! Fikk denne søte skåla, en pose gammeldagse sjokolade drops og den søte lyslykten med duftlys i! Lilla skål som matcher sofaputene!! =)))Mandag hadde mellomste barneselskap i heimen. hun og en til i klassa feiret i lag. Som aktivitet denne gangen så fant jeg på att de kunne lage seg tøyblomster til å ha i håret. Det ble velykket, og alle koste seg. Selskapet gikk unna,og huset var nesten like ryddig etterpå! Deilig når forma ikke er på topp! Det tok litt lenger tid enn jeg trodde, og de måtte ha litt mer hjelp enn jeg så for meg, men det var en populær aktivitet. Det var mange av jentene som hadde på seg pynten på skolen dagen etterpå!
her er noen av blomstene vi laget:


Jeg har også laget noen blomster av sateng og blonde. Disse har jeg også festet på små hårklyper. Jeg syns de ble veldig søte! =)Er nesten ferdig med siste strikkeprosjekt også, straks klar til felling.

Håper dere har hatt ei fin uke!

Klem fra meg! =)
5 kommentarer:

 1. Så gøy å vinne :) Gratulerer!!! Så fine hårblomster dere lagde.
  Ha en god dag;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med premien! SÅ moro da! OG gratulerer med gårsdagen!
  Artige blomster til å ha i håret:) Tviler ikke på at ungene synes det var moro... det er mange barn som ikke har muligheten til slik kreativ aktivitet hjemme, tror jeg.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Du fortjente Årets produkt og Årets strikker :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer som Årets strikker og med Årets produkt :-) Masse fint du lager !

  SvarSlett
 5. Tusen takk, snille dere! =)

  SvarSlett