torsdag 24. november 2011

Enda ett minialbum

 

Nå er jeg endelig ferdig med det andre minialbumet jeg har jobbet med. Dette skal også bli julegave.

minialbum2 002

Sånn ser albumet ut på framsiden. Har ikke pyntet det enda, bare kledd med papir. Låsingen er laget av bånd, borrelås og blomster fra Wild Orchids Craft. De fleste blomstene i dette albumet er derfra.

minialbum2 003

Albumet er laget av konvolutter og det har god plass til bilder og pynt. Det er laget slik att det ikke spriker, jeg syns det er finest.

minialbum2 004

Side en er enkelt pyntet siden arket var så dekorativt. Liker arkene jeg fant til dette albumet. Det er bare to sider jeg ikke er helt fornøyd med. Sommerfuglen er fra Mariannes Design. Har også laget meg stempel av den som jeg har brukt på matter og tag’ene.

minialbum2 005

På side en har jeg ett minialbum som er laget av ett 12 x 12 ark. Det er små tags i alle lommene til å skrive på , så kan man ha bilder på alle sidene. På side to er det en lomme til tag eller bilder. To bildematter på selve siden. Det er også stor TAG i konvolutt lommen.

minialbum2 006

Detaljbilde av blomsten som er laget av hvitt bomullstoff. Farget med glimmermist og stickles.

minialbum2 007

Sommerfuglen er laget av en av blomstene fra Wild Orchids Craft. Farget med glimmermist og stickles.

minialbum2 008

Side tre er ikke pyntet med annet enn mønsterarkene. To store tags i flippelommen med kant trykket ut i en Martha Stewart Punch.

minialbum2 009

Side fire har en liten brette ut album festet på seg. Med plass til 8 bilder. Forsiden er stemplet med ett hjemmelaget fuglestempel. Fargelagt med promakers. Over den har jeg satt på en rubons med tekst. Siden er også pyntet med div bånd og blomster. Stor tag i konvolutt lommen.

minialbum2 010

Side fem har også ett brettealbum på seg. Pyntet med sommerfugl fra Mariannes Design. Siden er pyntet med div blomster og sommerfugler klippet ut av rester fra arket på side seks.

minialbum2 011

Side seks har en lomme av blonde med tre små tager til å skrive på. Plass til stort bilde på siden. Stor tag i konvolutt lomma. Div blomster og hjemmelaget perlesvirler.

minialbum2 012

Side sju og åtte er favorittsidene mine. Syns arkene var så nydelige! De var vanskelig å pynte men jeg er veldig fornøyd med resultatet!

minialbum2 013

Side sju har flippelomme med tre store tag. De er embosset med QK tangen. Bladene og blomsten er fra Wild Orchids Craft og den er farget med glimmermist i blått og lilla.

minialbum2 014

Side åtte er pyntet med blomster og blad fra WOC. Rammen er fra Mariannes Design. Fuggelen er hjemmelaget stempel. Fuggelen og rammen er malt med akrylfarger. Deretter dekket med glossy og litt stickles på toppen. Blomstene er farget med glimmermist og stickles. Syns det ble utrolig dekorativt!

minialbum2 016

Side ni har fått ett egendesignet brettealbum på seg. Formet som en kanin med plass til masse bilder. Blomster fra WOC og svirler + sommerfugl fra Mariannes Design.

minialbum2 015

Side ti er enkelt pyntet med plass til stort bilde. Stor tag i konvolutten.

minialbum2 018

Side 11 har flippelomme med to små tager. Her er det plass til masse bilder, og det er ikke annen pynt enn selve mønsterarkene.

minialbum2 019

Side tolv har en bretteside med plass til 5 bilder. Låsingen til det er en lykt fra Mariannes Design. Den er pyntet med roser fra WOC. Skiltet er fra Spellbinders. Hjørnene fra Mariannes Design.

minialbum2 020

Håper mottageren setter pris på gaven!

minialbum2 021

Er nesten ferdig med det siste strikkeprosjektet også. Skal bare felle av og hekle litt kanter.

Ha en fin kveld!

5 kommentarer:

 1. For et vanvittig prosjekt, det var bare rålekkert :) Må ta lang tid med alle smådetaljer og sånn... Er kjempeimponert :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig LEKKERT!! Så gjennomfört og detaljert at jeg blir helt mo i knärne!

  SvarSlett
 3. Helt Utrolig lekre !

  SvarSlett
 4. Hei.. Du lager ikke fotoalbum på bestilling :D?

  SvarSlett
 5. Hei,

  Har ikke gjort det hittil iallefall. Vi får se når vinteren kommer igjen, nå er det så mye annet som står i fokus ;)

  SvarSlett