fredag 29. april 2011

Fretex funn og enda ett hårbånd

I sommer skal vi i to bryllup. Tok meg en tur på fretex for å se om jeg fant noe fint ¨stoff¨.
Ser for meg å bruke skjørtene på disse kjolene, og hekle eller strikke overdel til de. Den Rosa med sorte blomster har jeg allerede spikret i tankene. Den lys rosa retro kjolen er ikke helt planlagt enda, men jeg ser for meg att det kan bli to kjoler ut av den.

Jeg bobler regelrett over av inspirasjon for tiden, og jeg har allerede mange kjoler på tegneblokka. Nå gjenstår det å finne det riktige garnet. Slik att jeg får det uttrykket som jeg ser for meg. Traff veldig bra på det forrige designet mitt. Men nå blir det ett par barnekjoler, bla en barnevariant av Angel Cloud kjolen. Ting tar bare litt tid når man skal strikke alt selv..hehe Må også få oversatt Angel Cloud oppskriften til engelsk så snart som mulig. Er helt overveldet over responsen den kjolen har fått! Det er virkelig rørende att så mange liker det man har laget.

Her er godsakene fra Fretex, to kjoler og en liten perleskatt! Stoffet med mønster er helt fantastisk, glatt og blankt med velour blomster. :-)
Snuppa var i bursdag i dag, og da ble det også ett hårbånd til bursdagsbarnet. Kjekt å legge ved i konvolutten sammen med pengene. :-)Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Så flotte skatter. Jeg falt pladask for modellen på den øverste jeg da. Hehe:) Nyyydelig kjole du har laget mønster på også!! Har veldig lyst til å strikke den selv!!!

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se hva det blir av dette! :o) Naboen nedenfor meg du snakket med? De er iallefall superkoselige. Høres herlig ut å padle, har litt for mye vannskrekk jeg til slike aktiviteter. Hadde vært livredd for å velte. ;o)

  Ha en herlig uke! :o)

  SvarSlett
 3. Fretex har mange skatter!

  Det ligger en liten ting til deg på bloggen min ;-)

  SvarSlett
 4. Hei på du...

  Håper du har det fint, lenge siden eg har sett deg her no..
  Miss You

  klem klem

  SvarSlett