onsdag 7. desember 2011

Enda en baroque minialbum

 

Jeg har fått skikkelig dilla på å lage minialbum! Det er så utrolig gøy! Jeg bruker tre dager på en sånn album. 1. dagen så kutter jeg ut sidearkene av kartong fra frokostblandingsesker. Jeg bruker 7 i en album. Disse skal klees med 14 mønsterark kutt. Jeg limer de på med dobbeltsidig tape og vanlig limstift rundt kanten for å holde de skikkelig inntil. Deretter binder jeg de sammen med en trekkspillbrettet kartong som passer til den ene kortsiden. Har funnet denne videoen på youtube som viser hvordan man gjør det. Jeg gjør det litt annerledes på det første og det siste arket.

Hvordan binde sammen baroque minialbum

Dag to setter jeg inn bilder, lommer, små trekkspillfoldet bildefoldere og andre elementer.

Dag tre pynter jeg med div stasj. Prøver å holde det enkelt og i samme stil. Så på dette albumet har jeg bare brukt div halvperler i kremehvitt, brune primabolmster og hvite primablomster som er farget blå med glimmermist, pluss en større hvit blomst fra wild orchids craft som også er farget med glimmermist! Framsiden er pyntet med større blomster fra samme leverandør. ELSKER blomstene deres! Venter på en stor pakke i posten nå, med påfyll med roseknopper, roser og andre blomster!! Gleder meg til den kommer!!!

Bildene har jeg printet ut i sort hvitt, så da slipper jeg å tenke på å matche dem til arkene. Jeg har brukt en gammel serie fra Basic Grey i dette albumet; Aged & Confused Vagabond. Utrolig befriende å jobbe med serieark, da går det så fort å sette sammen sidene….slpper å lete etter ark som skal passe til arkene i resten av albumet. Har også funnet ut att i denne type album så er det ikke sikkert arkene har så stor betydning, da det er veldig lite som viser igjen av dem etter att bilder og pynt har kommet inn.

Bilderas; men uten att elementene er åpnet denne gangen. Det er to eller flere bilder på hver side i albumet, så det er mange lommer og småsider inne på selve sidene.

ferie minner 001

ferie minner 002

ferie minner 003

ferie minner 004

ferie minner 005

ferie minner 006

ferie minner 007

ferie minner 008

ferie minner 011

ferie minner 010

ferie minner 009

ferie minner 012

ferie minner 013

Det blir iallefall garantert laget flere slike album!!! Kjempekjekt!!!

 

Ha en strålende dag! Her er det endelig snø og tendenser til att julestemningen begynner å sige inn!

1 kommentar: