torsdag 21. juli 2011

Lang bloggpause

Forma har ikke vært helt på topp i det siste, så jeg har ikke orket å blogge så mye håndarbeid. Jeg har brukt den lille energien jeg har hatt på å få meg noen padleturer....ELSKER å padle! Det er virkelig en måte å finne freden på.

Har ikke vært så aktiv på håndarbeidsfronten, men har heklet litt videre på teppet mitt. Er nå ferdig med 18 blokker, og jeg har bestemt meg for å lage 6 til. Syns teppet ble litt for smalt.

Vi har også vært i bryllup i sommer! Lagde meg kjole selv. Det var artig. Heklet topp etter en Tine Solheim oppskrift. Ble inspirert av noen kommentarer i Angel Cloud innlegget, og gikk til innkjøp av en bok. Kjøpte stoff i en lokal butikk som jeg brukte til skjørtet. Har aldri sydd sånt før så det var en lærerik opplevelse. Ble skikkelig rosa til en forandring..hihi Litt uvant å kle seg i noe annet enn Devold ull. ;o) Mulig jeg syr på litt perler på toppen før neste bryllup....og kansje en hekla kant nederst. Jeg får se hva jeg orker.

Vi er også ferdig med ferien for i år. Campingtur langs svenskekysten ble det i år også. Liker meg veldig godt i sverige. Vi hadde også sol hver dag i tre uker....det var godt for kropp og sjel. Merket att formen var mye bedre på tur, men nå er den skikkelig ille igjen. Utrolig frustrerende...

Fantastiske strender ble besøkt til ungenes store glede! Badevakter og Svenskt mesterskap i fallskjermhopping gjorde strandbesøkene enda bedre! ¨Denne stranda suger, det er ikke badevakter her engang¨ ble en gjentagende frase etter besøket i Halmstad.
Ønsker dere alle en fortsatt fin sommer!!!

7 kommentarer:

 1. wow så flott kjole da!! Jeg er nok en gang imponert! :) Ser ut som om dere har hatt flott ferie, det er bra! Jeg har nettopp begynt min og reiser snart mot varmere strøk. Gleder meg!
  Så kjedelig at du ikke er i form.Håper formen snart blir bedre! Og i mens må du bruke kreftene på kjekke ting, det andre kan vente

  SvarSlett
 2. Flott kjole! ...som vanlig! *ler*

  Hyggelig å se deg igjen! Håper formen din blir bedre fort fort!! *klem*

  SvarSlett
 3. Så nydelig kjole susan! Flink du er, og rosa var uvant å se deg i, men jammen så det ut som du kledde det utrolig godt!! :D Fina!

  Ikke godt å se du er i dårlig form, håper den blir bedre, og at det ikke er noe varig? :/ Ønsker deg uansett MASSE god bedring!

  SvarSlett
 4. Så koslig å se deg tilbake, og som vanlig - en super kjole.
  Svenskekysten er fin den og vi skal også nedover der i år, kanskje en tur til Læsø(dansk øy mellom Sverige og Danmark) og kanskje turen også går over til det danske fastland. Uansett så skal det bli deilig med ferie etter de siste ukers mas og stress.

  Fortsatt god sommer og håper helsa og formen blir bedre.

  Klem

  SvarSlett
 5. Heeeei på du vennen.... Så kjekt se deg igjen.

  Kjolen var kjeeempefin da, du er så utrolig flink altså. Du var nydelig i den.

  Huff ikke no godt å ikke ha energi eller føle seg bra, håper du snart er tipp topp igjen.

  Stooore klemmer.... :)

  SvarSlett
 6. Lekker kjole du har laget deg, men du skulle hatt et fint tynt sjal til da! Strikker du sjal selv eller vil du jeg skal lage et til deg?
  Håper formen er bedre, og ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 7. Tusen takk for tilbudet Liv! Det er utrolig snilt av deg. Men jeg har ett sjal som jeg brukte til kjolen. :)

  Har fått tatt mandlene nå, og jeg syns jeg merker litt endring i formen. Så nå krysser jeg fingrene for att det begynner å gå oppover igjen! =) Klem

  SvarSlett