tirsdag 3. november 2009

Mitt første ordentlige Mixed Media portrett!

Nesten ferdig iallefall!! Ser alt så mye bedre nar man tar foto av det man maler/ tegner! Ser tingene med andres øyne da på en måte. Man blir blind når man sitter å tegner/ maler. Ofte hjelper det også å se det man har laget i ett speil!

Her er mitt første, nå mangler det bare å stæsje det opp med tekst, stempler og rubb-ons...hvis jeg tør da..hihi

Her har jeg tegnet på papir, revet ut bildet, limt det på ett lerret med glossy medium, det har fått gesso på seg, tegnet mer med fargeblyanter og malt med akrylmaling og litt H2O maling på øynene. Morro morro! Nå må jeg bare lære meg å slippe meg mere løs ;-)Okei, har leika meg litt til... ført på tekst:
Oh soul


You worry too much.

You have seen your own strenght.

You have seen your own beauty.

You have seen your golden wings.

Of anything less,

why do you worry?

you are in truth

the soul, of the soul, of the soul.Jalal ad-Dim Rumi

Drodla litt i mangel på rubb-ons...mulig jeg laserer over med turkis for å få det litt mildere.Sjekk fargeforskjellen på bilda da, det øverste er tatt i lampelys og det nederste i dagslys!

Ha en superduper dag! :)

3 kommentarer:

  1. Skikkelig tøft, så fin blåfarge. Klemz fra Moia

    SvarSlett
  2. Tøft bilde, og jammen er du kreativ;) tittet lenger ned på siden din og likte veldig godt LOene dine, du er utrolig flink med blomster uten at det virket rotete;)

    Fant bloggen din inne på scrapbook express og ser du er fra Sula, jeg ser rett over på Fiskerstrand verft fra her jeg bor(Hatlane)
    Ha en fortsatt fin kveld;)

    SvarSlett